Szennyfogó szőnyegek

Vállalkozásunk kizárólag kiváló minőségű szennyfogók értékesítésével foglalkozik, mely a bérléssel szemben számos előnnyel jár:

 

– A megvásárolt szennyfogó az öné, így választhat teljesen egyedit is, mely megkülönbözteti a többi cégtől. Szőnyegbérlés esetén olyan lábtörlője lesz, mint több ezer másik vállalkozásnak.

 

– Ha bérszőnyeg mellett dönt, előre meg kell határozni, hogy milyen időközönként fogják azt tisztítani. Így gyakran előfordul, hogy akkor cserélik a szőnyeget, mikor még nincs is elszennyeződve (felesleges pénzkiadás).

 

– A saját szennyfogót akkor takarítja, amikor arra szükség van / amikor Ön szeretné. Ez azért is lényeges szempont, mert nagy eső vagy hó idején a bérszőnyeget is takarítani kell, ha nem akarja, hogy sok kosz / víz kerüljön az épületbe.

 

– A magas minőségű szennyfogókról elmondható, hogy jobb hatásfokkal “dolgoznak”, mint a bérszőnyegek, így kevesebb víz és por kerül az épületbe.

– Átlagosan a bérszőnyeggel szemben a saját 4-12 hónap alatt térül meg, de saját szőnyeg esetén a gyártó akár 5 év szavatosságot is vállal a termékére.

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy tájékoztatást elérhetőségeink egyikén!

2 + 3 =

Kapcsolat

 

Szegedi Zoltán

E-mail: info@csuszasnelkul.hu

Telefon: +36 20 229 3496

2119 Pécel, Pesti út 63.